Audi Q4 E-tron

Audi
$
34280.00
Audi завжди була синонімом вишуканого дизайну, і новий Audi Q4 e-tron продовжує цю традицію, поєднуючи в собі стиль та функціональність. Цей компактний електричний кросовер вражає не лише своєю продуктивністю, але й виразною м'язистою естетикою, що робить його справжньою перлиною в лінійці Audi.

Екстер'єр:
Зовнішній дизайн Audi Q4 e-tron демонструє рішучий крок у мові дизайну електричних моделей Audi. Всі лінії кузова опрацьовані з високою точністю, а обробка поверхні чітка та лаконічна. Високий перед, потужний кузов, виразна задня частина, плоскі передні стійки та великі колеса підкреслюють його характер та спортивний настрій.

Кольори:
Audi Q4 e-tron доступний у восьми різних лакофарбових кольорах, включаючи новий відтінок Aurora Violet Metallic. Додатково, є дві лінії екстер'єру: Advanced та S line, що дозволяє вибрати автомобіль, який відповідає вашому стилю.

Інтер'єр:
Салон Audi Q4 e-tron вражає своєю просторістю та ергономікою. Він виходить за межі традиційних класових обмежень та створює новий стандарт комфорту. Відсутність центрального тунелю передній частині робить більш просторим та зручним для передніх пасажирів. Фірмова панель приладів розташована перед водієм і об'єднує два дисплеї, які є не лише інформативними, але й стильними. Важіль перемикання передач розташований на окремій горизонтальній панелі, а нове кермо з безшовними сенсорними поверхнями дозволяє взаємодіяти з цифровою панеллю приладів.

Audi Q4 e-tron може оснащуватися найбільшим сенсорним екраном у модельному ряду Audi - діагональ 11,6 дюйма. Також доступний стандартний сенсорний екран розміром 10,1 дюйма, а за кермом - 10,25-дюймовий дисплей водія.
Технічні характеристики:


Є одна незручність, Audi Q4 E-tron комплектується трифазним зарядним засобом. Відповідно потрібно вдома мати 3-фазний ввід, щоб змогти заряджати авто, або купувати менш потужний однофазний зарядний пристрій.
Характеристики
Відео

Характеристики

Audi Q4 e-tron пропонує різноманітні версії для різних потреб:

Q4 35 e-tron:
Ємність батареї: 55 кВт⋅год
Привід: задній
Запас ходу: 341 км
Прискорення 0-100 км/год: 9 с

Q4 40 e-tron:
Ємність батареї: 82 кВт⋅год
Привід: задній
Запас ходу: 520 км
Прискорення 0-100 км/год: 8,5 с

Q4 45 e-tron quattro:
Ємність батареї: 82 кВт⋅год
Привід: повний
Запас ходу: 490 км
Прискорення 0-100 км/год: 6,9 с

Q4 50 e-tron quattro:
Ємність батареї: 82 кВт⋅год
Привід: повний
Запас ходу: 485 км
Прискорення 0-100 км/год: 6,2 с

Повні характеристики

Відео