Honda e:NP1

Honda
$
20000.00
Шлях чудової уніфікації.
Компанія Хонда, на відміну від решту виробників,які під свої електромобілі створюють нові платформи, вже вдруге взяла платформу бензинової HR-V і на своїх заводах в Китаї, а саме Donfeng-Honda i Gac-Honda випустила моделі e:NS1 та e:NP1 відповідно.
Такий підхід допомагає вигравати конкуренцію по ціні у решти іменитих виробників, Маючи ім’я і дуже багату комплектацію, їх ціна сама оптимальна.
Комплектуються автомобілі двома видами батарей на 53,6 кВт та 68,8 кВт і мають запас ходу відповідно 420км та 510км. батареї мають обладнання для охолодження та підігріву рідини батареї, що дуже актуально для нашого клімату.
Автомобілі отримали підігрів сидінь, зеркал та лобового скла, а також електричний привід багажника.
Є дуже цікава функція подавлення шуму в машині.
!5 дюймовий дисплей разом з акустичною системою Bose не тільки наповнюють салон чудовим виглядом і фунційністю, але й дарять задоволення від хорошої музики.
панорамний дах додає вражень, простору та світла в салоні.
Особливості
В комплектації є зарядка на 3 кВт а також перехідник в якій можна ставити вилку будь якого електроприладу, виїхавши на природу.

Те що Honda пішла шляхом уніфікації має не тільки переваги ( краща ціна, багаті комплектації, безумовна якість), але і недоліки. Не дуже добре помістилась батарея в автомобілях, відповідно кліренс ззаду виявився 15см. Плюс збільшена колісна база буде створювати дещо дискомфорт в поїздках за місто та по поганим дорогам.

Екстер’єр
Екстер’єр автомобілів вишуканий та зрілий. В ньому немає революційних рис, зате є риси преміальності та об’єму.
Інтер’єр
Салон автомобіля просторий та сучасний. Вишукане кермо, великий та функціональний дисплей, якісні матеріали, зручне розташування елементів управління дійсно дарують відчуття комфорту та преміальності.
Відео
Характеристики

Відео

Характеристики