Volkswagen ID3

Volkswagen
$
21070.00
Подзвонити

Молодіжний? Сучасний? Точно цікавий!
Чудовий, модний, свіжий дизайн, не дивлячись на те, що автомобіль почав випускатись з 2019 року. на дорозі виділяється в потоці, на нього не можна не звернути увагу. Водночас простуватий всередині, має трішки недосконале ПО, а оновити його , особливо в китайських версіях, дуже складно.
Ось такий він Volkswagen ID3. Він зі своїми особливостями, але точно не залишає відчуття байдужості.
Автомобіль побудований на платформі МЕВ ( платформа спеціально розроблена концерном для електричних авто). ID3 має на вибір аж 3 види акумуляторних батареї 45; 58 та 77 кВт. Авто з батареєю 45 кВт комплектується силовою установкою на 150 к.с. та має запас ходу 350 км.; авто з акумулятором 58 кВт. комплектується двома силовими установками на 145 та 204 к.с. та має запас ходу 426 та 319-426 відповідно; і сама сильна і потужна версія з акумуляторною батареєю 77 кВт, потужністю 204 к.с. та має запас ходу 549 км.
Гарантія на батарею складає 160 000 км., або 8 років.
Особливості
Велика частина матеріалів салону вироблена з переробленого пластику, що визиває велику повагу до концерну та приваблює клієнтів;
всередині напрочуд багато місця, що може привабити не тільки молодих людей а і молодих сімей;
мінуси в недосконалості ПО;
задній ряд сидінь при складанні не залишає рівну поверхню, що дуже незручно для перевезення габаритного вантажу;
немає обдуву заднього ряду сидінь;
самі потужні версії комплектуються різно широкими шинами. Очевидно, що це рішення тільки для краси , адже динаміка розгону 7,5 сек. до 100 км.
автомобілі випускаються тільки з заднім приводом, що не дуже зручно для українських зим.

Екстер’єр
Зроблений на роки чудовим, збалансованим та сучасним. Характерна підсвітка задніх та передніх фар, великий діаметр коліс, компакта зовні форма, довершують витонченість форм.
Інтер’єр
Інтер’єр стриманий та простуватий. Все управління автомобіля зашито в мультимедійний екран. Цей мінімалізм створює відчуття, що у автомобілі чогось не вистачає. Це звичайно помилково, адже ID3 має багаті комплектації.

Відео

Відео