Tesla model 3 2024

Nissan
$
38280.00
Модель рестайлінгова, тому радикально нового по дизайну кузова , чи салону чекати не слід, та його не з‘явилось, а ось допрацювань дуже багато.
По кузову великих змін немає, але ті , які є вони суттєві.
Передні фари зробили більш витонченими, змінили дещо дизайн переднього бамперу, що зробило перед машини свіжішим і привабливим. Підняли рівень капоту біля лобового скла і сховали склоочисники під нього, що суттєво зменшило шум при їзді. Зробили скло бокових дверей двошаровим, що теж впливає на шумоізоляцію. Змінили дещо задній бампер і добавили два нових кольори, ультрачервоний і новий сірий.
Суттєво допрацювали підвіску, автомобіль став м'якшим при ізді по нерівностям і не так гримить.
Багато змін зазнав салон Model 3.
Перше що кидається у очі і наощуп, це матеріали. Вони стали м’якшими, приємними на дотик і преміальними.Оновлена панель торпедо, новий руль, в центрі якого все таки помістили клаксон, встановили підсвітку салону по всьому його периметру. Доопрацювали і без того продвинуту систему обдуву салону, тепер обдув місця пасажира можна вимкнути. Розміри екрану не змінилися, зате графіка стала суттєво кращою. Встановили екран на задній ряд, тепер кліматом заднього ряду можна управляти самими пасажирами, можна навіть підідвинути переднє пасажирське крісло, якщо там ніхто не сидить. Допрацювали акустичну систему,замість 14 динаміків, що були в минулій версії, встановили 17.
Всіма зовнішніми змінами суттєво знизили коефіцієнт аеродинамічного спротиву з 0,225 який був у старої версії на 0,219 в новій. Тим самим не змінюючи ємність батарей і характеристики двигунів, вдалося збільшити запас ходу. В задньо привідній версії запас ходу складає 554 км., а в повнопривідний цілих 678 км.
І саме головне - приємна ціна!
Відео

Відео